VORE SPONSORER

VIL DU VÆRE SPONSOR?

Der kommer rigtig mange mennesker gennem på vores padel center og i booking systemet.

Det kan være en kærkommen mulighed for at give din virksomhed eksponering.

Hvis du ønsker at vide mere om hvordan du kan blive sponsor, eller du ønsker at indgå en anden form for samarbejde, bedes du kontakte Morten Villadsen på mail morten@padeleast.dk eller mobil 23271520.

TRASBO

TRASBO er med over 50 års erfaring en af Danmarks ældste servicevirksomheder.  Hos TRASBO specialiserer vi os i erhvervsrengøring, vinduespolering, privatrengøring samt vaskeri- og renseriservice.

TRASBO servicerer desuden 17 kommuner under fritvalgsordningen, hvor vi er godkendt som leverandør til rengøring og/eller tøjvask til visiterede borgere.

LOKALBOLIG

Ejendomsmægler LokalBolig gør køb og salg af boliger til en god oplevelse baseret på et stort lokalkendskab. Dét er Boligsalg med passion™

Vi er kendt for vores innovative løsninger og flotte boligpræsentationer som bl.a. omfatter ægte boligfilm, professionelle tekstforfattere, VR- og 720-graders billeder samt intelligent digital markedsføring via bannere og sociale medier.

REMA1000 Frederikssund

REMA 1000 Danmark er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt!

DANSK REVISION

Når vi spørger vores kunder, hvad de værdsætter mest hos deres revisor, så går ét ord igen: Tillid.

Det gælder tilliden til vores faglighed. At vi ikke blot står for din revision men samtidig er en betroet rådgiver. Men det gælder også tilliden til, at vi er der for dig, når du har brug for det.

Hos Dansk Revision får du det bedste af begge verdener.

SKOUSEN

Her er vi et helt hold af erfarne medarbejdere, der står klar til at byde dig velkommen. Nogle af os har mere end 30 års erfaring fra branchen og lokalområdet, og vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige rådgivning.

GF FORSIKRING

Når der sker forandringer i dit liv, så står GF klar med en god forsikring, der både er konkurrencedygtig og tilbyder dig et lokalt omdrejningspunkt.

GF er for alle. Du behøver ikke et særligt job for at være med. Det er ikke nogen lukket klub, selv om vi gør os ekstra umage for at skabe lokale afdelinger, der netop er til for en mindre gruppe. Som GF-medlem hører du nemlig til et lokalt GF-kontor. Vi er med andre ord lokalt til stede og kan give personlig, nærværende rådgivning. Så du kan kende GF Forsikring på vores lokale forankring, ikke som et stort, anonymt forsikringsselskab langt fra din hverdag.