TRÆNING

Træning

Vil du gerne lære at spille padel? Eller kan du det allerede, men vil gerne blive bedre? Måske mangler du bare nogle at træne sammen med. Hos Padel East er det muligt at træne på holdtræning sammen med andre på dit niveau og blive en del af et fællesskab, hvor vi sammen udvikler os. Padel er en super sjov og social sport – det er en fed måde at lære nye mennesker at kende på og samtidig blive udfordret rent sportsligt, så du hele tiden kan blive bedre. 

 

Holdtræning

Nybegynder: 

Du har måske aldrig prøvet at spille padel før eller du har prøvet det et par gange. Dette er holdet for dig. Du får en basis introduktion til sporten, reglerne, banen og de vigtigste slag. På dette hold har du en stejl læringskurve og vil hurtigt få øvet de vigtigste slag og blive fortrolig med sporten, så du også kan være med hver søndag, når vennerne mødes til Padel. 

Se hold her og tilmeld dig (link)

Let øvet:

For dig, der har spillet padel nogle gange og synes det er sjovt, men gerne vil blive lidt bedre. Vi bygger videre på det du kan og går i dybden med vigtige slag og taktik. På dette hold øver vi teknik og spilforståelse på et grundlæggende niveau, så du får en forståelse for hvordan du bruger væggene og meget andet. 

Se hold her og tilmeld dig (link)

Øvet:

For dig, der har spillet padel mange gange og har spilforståelse, samt kan en del grundlæggende slag. Har går vi i dybden med de svære slag, styrker dit spil, der hvor behovet er og har fokus på positionering og taktik.

Se hold her og tilmeld dig (link)

Fast banetid

Ønsker du at booke en fast banetid f.eks. samme tidspunkt hver uge eller samme tid hver 14. dag, er dette en mulighed. Skriv en mail direkte til padel-east@info.dk med info om hvilken bane, dag på ugen, tidspunkt og evt. anden relevant information.