FACILITETER

2.000 m2 padelcenter – udvides NU

Padel East Frederikssund er et padelcenter med i alt 6 indendørs padel baner, placeret på Centervej 2 i Frederikssund, ca. 40 minuttes kørsel nordvest for København og 20 minutters kørsel sydvest for Hillerød. 

Centret er opført i 2022 specifikt til padel og indeholder 5 doublebaner og 1 singlebane, omklædningsfaciliteter, to lounge områder og reception, som vil være bemandet i de travle perioder – alt sammen designet til at give den bedst mulige padel oplevelse.

På grund af stor efterspørgsel efter baner har vi valgt at udvide centret med 4 baner mere (3 double og 1 single). De nye baner forventes færdige omkring august 2024.

6 nye baner i høj kvalitet

Alle 6 baner er leveret af ViPadel og har Super Court XN underlag, som er deres højeste standard af baner. 

 

God plads til at mødes

Padelcentret har gode parkeringsforhold, omklædningsrum med skabe, bade og toiletter, samt to lounges med siddepladser, hvor du kan nyde en øl eller vand efter spil. Den ene lounge er placeret på 1. sal med udsigt over banerne.

 Der kan købes drikkevarer og barer i automaten i hele centerets åbningstid, samt i receptionen når den er bemandet. 

 

Lej 1. sal og/eller mødelokale til et event

I den største lounge på 1. sal er der spiseplads til arrangementer med op til 30-40 personer. Derudover forefindes mødelokale med plads til op til 10 personer, således at man kan kombinere arrangementer med fagligt og socialt indhold.

Hvis du ønsker at lave et arrangement i et af disse lokaler, så kontakt Anders NIelsen på mail anders@padeleast.dk eller mobil 28 14 51 51.