AKTIVITETER I PADEL EAST

Padel East tilstræber at iværksætte en række aktiviteter i samarbejde med forskellige partnere, heriblandt lokale padelklubber, Mix-Match og Dansk Padel Forbund.

 

Faste aktiviteter

  • Mulighed for holdtræning og personlig træning med cheftræner Thomas Young – læs mere her.
  • Ranglisteturnering hver torsdag kl. 18 – 20: Læs mere og tilmeld dig her
  • Ranglisteturnering hver fredag  kl. 16 – 18:  Læs mere og tilmeld dig her
  • Ranglisteturnering hver søndag kl. 18 – 20:  Læs mere og tilmeld dig her
  • Americano hver mandag kl. 20 – 22:  Kontakt Frederikssund Padel Klub på mailen her for at høre mere og deltage.

 

Øvrige aktiviteter

Blandt andet DPF turneringer – 25, 50, 100, 200 og 400 points turneringer. Hold øje med Rankedin og vores facebookside.

Rangliste

Rangliste spil er en meget enkel måde at komme til at spille med nogle jævnbyrdige spillere. Hele grund-ideen er at opnå jævnbyrdige kampe og at man kan melde sig individuelt.  

Alle spillere starter med 500 points og man taber/vinder points afhængig af hvordan man klarer sig i de enkelte sæt. Alle partier i afsluttede sæt tæller😊

Alle spiller mod alle i de tre første sæt, hvorefter man spiller det mest jævnbyrdige sæt (nr. 4) og næstmest jævnbyrdige sæt (nr. 5) osv. – man når typisk at spille 3 til 6 sæt på de to timer, der er til rådighed. 

LUNAR hold

Dansk Padel Forbund (DPF) tilbyder at man kan deltage i LUNAR Ligaen, hvilket Padel East har benyttet sig af. Vi debuterede i efteråret 2022 med 2 herrehold og 2 damehold. Det har vi nu udvidet til 4 herrehold og 2 damehold. De tre øverste herrehold har endvidere fællestræning.

I forår 2023 er holdene placeret:

Dameligaen 4P – 1. division og 3. division

LUNAR ligaen – 1. division, 3. division, serie 1 og serie 3.

Padel og Business

Frederikssund har et stort og varieret erhvervsliv med virksomheder i alle størrelser, hvor der samtidig er stor interesse for at mødes og spille padel og sparre med hinanden i et uforpligtende netværk. Sessionerne foregår typisk fra kl. 7-9 og om eftermiddagen flere gange månedligt. Sponsoransvarlig Morten Villadsen står for disse arrangementer.

Træning

Der er et stort behov og ønske omkring træning. Padel East tilbyder både træning i hold og individuelle løsninger – styret af cheftræner Thomas Young. Holdtræningen findes både for øvede og mindre øvede samt træninger udelukkende for kvinder. Individuelle træninger for 1-4 personer aftales med træneren.