AKTIVITETER I PADEL EAST

Padel East tilstræber at iværksætte en række aktiviteter i samarbejde med forskellige partnere, heriblandt lokale padelklubber, kvalificerede trænere og Dansk Padel Forbund.

I nedenstående ses et overblik over de aktuelle muligheder.

 

Rangliste spil – vi sørger for mod- og medspillere

Når du melder dig til rangliste spil i Padel East, bliver du sat sammen med tre andre tilmeldte, som er så tæt som muligt på dit eget niveau.

Man spiller 2 timer på samme bane, ét sæt med hver af de tre andre spillere på banen. Er der mere tid, spilles herefter det mest jævnbyrdige sæt en gang til, og herefter næstmest jævnbyrdige sæt igen, og til sidst det mindst jævnbyrdige sæt fra første omgang. Normalt når man mellem 4 og 5 sæt.

Alle spillere starter med 500 points og man taber/vinder points afhængig af hvordan man klarer sig i de enkelte sæt. Både sætsejr og de enkelte partier tæller til ranglisten.

Der spilles rangliste hver uge på følgende tidspunkter:

  • Torsdag kl. 18 – 20
  • Søndag kl. 18 – 20

Tilmelding foregår i booking systemet ved at klikke på knappen “Aktiviteter” på linket her

 

Træning – individuel træning og holdtræning samt brug af NY boldmaskine – grøn Slinger.

Padel East har flere centertrænere, som står til rådighed for alle spillere, der ønsker individuel træning, enten alene eller i mindre grupper Se mere her

Vi har indkøbt en professionel boldmaskine – grøn Slinger – som bruges flittigt af vores trænere – derudover kan man selv leje maskinen og således få optimeret sit eget spil.

Leje koster 75,-/time. Henvendelse via Padel East’s Messenger side til en af vores medarbejdere.

Holdkampe – lav dit eget hold og spil med i LUNAR ligaen

Dansk Padel Forbund (DPF) udbyder holdturneringen LUNAR Ligaen, som på 4 år er vokset fra knap 30 hold til næsten 900 hold, som spiller i talrige divisioner og puljer.

Padel East startede i efteråret 2022 med 2 herrehold og 2 damehold. Det har løbende udvidet sig til i dag at omfatte 8 herrehold og 1 damehold. Herreholdene spiller i rækker fra 2. division til Serie 2, mens dameholdet spiller i damernes 1. division.

Ønsker du at tilmelde et hold, kontakt Allan Kristiansen på allan@padeleast.dk eller tlf. 23 42 23 47

 

Turneringer

Padel East afholder regelmæssigt turneringer i regi af Dansk Padel Forbund. Der er både turneringer med fri tilmelding, samt dame- og mixturneringer. Vi afholder alt fra DPF 200-turneringer og ned til DPF 25. Hold øje med Rankedin og vores facebookside.

Padel og Business samt firmaturnering

Frederikssund har et stort og varieret erhvervsliv med virksomheder i alle størrelser, hvor der samtidig er stor interesse for at mødes og spille padel og sparre med hinanden i et uforpligtende netværk. Sessionerne foregår typisk fredag fra kl. 7-9 hver 4. uge. Centerejer Anders står for disse arrangementer med hjælp fra Morten Villadsen.

Som en nyskabelse i 2024 har vi valgt at introducere en firmaturnering, hvor man melder sig som firmapar. Afviklingen foregår typisk fredag fra kl. 14-17 hver 4. uge. Parrne inddeles i grupper, så man får så jævnbyrdige kampe som muligt. Præmier til 1. og 2. plads. Tilmelding til: allan@padeleast.dk.